Oltiin Unan kanssa pari päivää Seinäjoella. Perjantaina käytiin viimehetken treeneissä Lagu:n treenihallissa (vau!) treenaamassa rengasta ja pimeetä pussia. Treenit meni hyvin, laitettiin kuppiin nami pussin päähän nii tosi nopeesti hokas että mitä pitää tehdä ja kävi jopa ite suorittamassa pussin ilman käskyä pariin otteeseen :) Renkaalla oikas pari kertaa mutta sit alkoi sujua, mun pitää vaan innokkaasti sanoa "rengasHYPPY" nii johan pomppaa. Keinua otettiin viel lopuks, Una meni tosi hienosti ja nopeesti päähän asti. Mut sit yhtäkkiä neiti ottiki ja loikkas keinun päästä ennen ku se edes alkoi laskeutua, vähän säikähti mut muutaman toiston jälkeen meni taas normaalisti. Una meni tosi vauhdilla koko ajan. Lopuks mentiin viel pihalle juoksuttamaan koiria (tätini Marja-Liisa Mäenpää + Masa oli mukana).

Kisat

Jee vau mahtavaa! Kisa A:sta 0 vp, mutta aikavirhettä +5,55 s. Ja radalla oli sekä pussi että rengas; neiti meni molemmat hienosti. Vauhtia ei ollu yhtä paljon ku eilen mutta hieno rata. Sij. 3 tuloksella 5,55 :)

Kisa B:stä 10 vp. Aikavirhettä + 12,40. Una käveli pituuden yli ja ohitti muurin. Siitä virheet. Vauhtia ei ollu paljon, joten aikaa meni. Ja videolta huomasin, että jäin odottelemaan koiraa aina esteiden jälkeen, sekin varmaan hidasti. Mutta tästäkin tulos 22,40 ja sij. 3. :)

Hieno päivä ja ihan paras koira <3