Jep. Eipäs tarvi enää kuplahalliin lähteä kisaamaan. Kuplassa oli tosi kova meteli; koirat haukku ja äänet moninkertaistu ku kaikui niin kovasti. En tajunnu, että se häiritsis Unaa, kun ei sen keskittymistä oo ennen ulkopuoliset tekijät haitannu. Ekalle radalla kun lähdettiin, niin Una yritti ohittaa jo heti ensimmäisen hypyn, mitä se ei ole IKINÄ tehny ennen. Vauhtia ei ollu juuri ollenkaan, mutta sen jälkeen päästiin muutama este ihan hyvin, keinu meni hienosti ja samoin rengas. Tästä tultiin muurille, jonka ohitti, lopulta kuitenki hyppäs. A:lle kiipes, mutta kun vauhtia oli kai vähä liian vähän ja intoa sitäkin vähemmän niin Una laskeutui alas takas samaa puolta, eli ei ylittäny A:ta. Tästä otettiin sitten hylky koska en saanu Unaa enää ylös A:lle ja päätin jatkaa. Meni taas ihan ok siihen asti että päädyttiin puomille. Luulin että koira tulee mukana ja juoksin puomin toiseen päähän. Mutta Unapa olikin kääntyny jo heti puomin alusta takas. Eli sekin este jäi suorittamatta. Mentiin kuitenkin maaliin.

Tässä välissä kävelin Unan kanssa kuplassa ja syötin sille nakkia että oppis yhdistämään metelin ja kuplan kivaan ja hyvään. Vähän Una reipastuikin, alussa siis säikkyi kaikkia kovempia ääniä ja luimisteli koko ajan.

Kun mentiin toiselle radalle oletin, että voisi mennä jo paremmin. Mutta ei. Taas ohiteltiin esteitä ja putket tais olla ainoat esteet jotka mentiin kunnolla. Lopulta sitten nappasin koiran syliin ja päätin, että antaa olla. Istuskeltiin sitten vielä hetki hallissa, että Una rauhoittuisi eikä jäisi kammoa. No, kun Una vähä rentoutui nii eiköhän joku keksiny että ois hyvä aika pudotella lumia hallin päältä. Alkoi siis ihan mieletön pauke ja kohina ja hyvä ettei Una lähteny lentoon mun sylistä. Oli kyllä vuosisadan idea paukuttaa hallin seiniä kesken kisan! Tämän jälkeen ei maistunu nakkikaan, yritti koko ajan vaan paeta ja mennä piiloon. Ulkona heti vähä rauhoittui mutta sisällä oli pelottavaa. Lähdettiin sitten pois ettei pientä kiusata enempää. Mutta taitaa olla mulla nyt sitten kuplahallikammoinen pieni koira.