Tänään oli Unan ekat viralliset kisat. Välillä jo näytti siltä, ettei päästä kisoihin, koska Unan maha oli sekaisin pari päivää. Lääkäri antoi kuitenkin "luvan" lähteä kisoihin, jos olisi perjantain oireeton. Ja olihan tuo. Tänään sitten startattiin kotoa n. klo 06.15. Seinäjoella oli Lagu:n järjestämät kisat, Wallsport Areenalla. Unan kanssa osallistuin kaikkiin kolmeen mini 1:n kisaan.

A-kisa oli agilityrata, tuloksena 10 vp ja aikavirhettä 12.53 s. Virheet tuli putkelta; ohjasin Unan putkeen niin, että olin Unan "väärällä" puolella, eli koira tuli samasta päästä ulos mistä meni sisäänkin. Olin suunnitellut olevani toisella puolella, mutta se sitten unohtui, ja pujottelulta; kolmanneks viimeisen kepin jälkeen meinas oikasta loput pujottelusta... Aikaa kertyi vähän turhan paljon, syinä: a) Unan jalat ei meinaa riittää, b) se ei meinannu päästä A:ta ylös (meinasin jo mennä kurkkaamaan mihin se jäi, mutta sitten se ilmestyikin A:n päälle;) c) Una kompastui putken poimuihin ja kaatui kyljelleen siellä... Hypyt oli 30 cm korkeudessa, hyppäs kaikki!

B-kisa oli hyppyrata. Meni tosi hienosti, sujuvammin (itsekin ehkä etenin, enkä jäänyt odottamaan koiraa joka hypyn kohdalle), mutta sitten pussi koitui meidän kohtaloksi. Una meni 3 kertaa sisään ja tuli samasta päästä heti ulos. 3 kieltoa=hylky. Oli vissiin pimeä ja pelottava pussi. Loppurata meni sitten taas hienosti! Hypyt taas 30 cm...

C-kisa oli taas agirata, ja meni kyllä ihan sähellykseksi. Alku meni hyvin, Una kyllä taas kompasteli putkessa (tosi korkeet poimut siinä >: / ), mutta sit mä unohdin radan ja ohjasin Unan väärälle esteelle, mielessä edellinen rata. Tän jälkeen meni kyl ihan sähläämiseks, Una meni mihin sattuu ja minä ohjasin kai miten sattuu.... Unastaki huomas, että oli tosi väsyny... Oli kai pitkä päivä, monta rataa ja ke-to kestänyt pakkopaasto (mahan takia) vieny voimia. Oli väsynyt koira loppupäivästä. Hypyt oli taas 30 cm korkeudessa. Ja niin, tulos siis tästäkin hylky.

Oon kuitenki ihan tyytyväinen tähän päivään! Una teki parhaansa ja tosissaan meni! Kyllä me vielä niitä nollia kerätään, pitää vaan saada tota vauhtia lisää. Ja jos ei saada, kerätään aikavirheellisiä nollia ;) Kotona oltiin n. klo 18.15... Eli 12 tuntia reissussa. Nyt vaan kohti uusia kisoja. Ja pussin harjoittelua...

Oli kiva päivä! Mietin tos, että pitäisköhän viel jossain vaiheessa ilmoittaa Milkakin johonki kisaan... Ihan vaan huvin vuoks;)