Piiiitkästä aikaa pääsin treeneihin. Molemmat koirat oli mukana, Milka oli aluks tosi innoissaan ja meni hienosti, mutta kun eilen kaikki harjoitukset liittyi pujotteluun, Milka pääsi kyllästymään. Mun pitäs muistaa, että Milkalle on paras ottaa vaan vaikka pari treeniä ja lopettaa nii koira jaksaa vielä innostua... Pitää seuraavalla kerralla muistaa... Onneks oltiin maneesissa, Milka nimittäin karkas JOKA kerta ku päästin sen irti. Kun oli saanu juosta tarpeeks, tuli takas radalle. Välillä meinaa kyllä sen kanssa olla aika epätoivoista toi treenaaminen. En vaan kuitenkaan halua lopettaa sen kanssa treenamista, koska se kuitenkin selvästi tykkää siitä... Ja kyllä mä ajattelin vielä parit kisatkin sen kanssa kisata... Ku se kuitenkin osaa.

Unan kanssa otin myös pientä treeniä, voi että pikkuneiti tykkää! :D Pujottelussa en edes meinaa pysyä perässä, koska Una porhaltaa menemään sellaista vauhtia, ettei mun käsi pysy perässä. Ja se siis vielä tarvitsee käsimerkit... Mutta ihanaa treenata koiran kanssa joka ei häviä radalta! ;)Una meinas haukkua muita koiria siellä maneesilla, kun kielsin sitä ja se lopetti, palkkasin. No, eipä mennyt kauan ku neiti keksi että haukahtaa ja sit heti kattoo muhun että "nakkia!"... Että näin.

Milkalla on muuten valeraskaus...Raukalta tulee maitoa ja on jotenki tosi väsynyt, nukkuu vaan koko ajan ku on sisällä. Ulkona on kuitenkin ihan pirteä.