Keuruun seudun kennelkerho osallistui eilen Vanhan Keuruun laskiasriehaan agilitynäytösten muodossa. Otin molemmat koirat mukaan. Pakkasta oli kymmenisen astetta, eli vaarana oli että Unan varpaat jäätyy kesken radan. Hienosti kuitenkin Una kesti neljä näytöstä (välit toki sylissä sulamassa), oli kyllä vähän liukas "kenttä", Unakin meinas liukastua pariin otteeseen. Vauhtikaan ei ollut päätä huimaava, mutta eipä noissa olosuhteissa viittiny enempää vaatiakaan. 

Milkakin pääsi radalla, kolme ekaa kertaa hihnassa, koska näytöspaikkana oli aidaton Kamanan piha. Neljännellä kerralla otin riskin ja päästin koiran irti. Hienosti pysyi radalla! En kuitenkaan vieny Milkaa putkiin, koska niistä se yleensä innostuu, ottaa vauhtia ja karkaa. Milkalla oli tosi paljon intoa. Ku tietäski aina ennalta millon sillä on hyvä päivä agilityyn nii vois sen johonki kisaan ilmoittaa...

Tänään oli pakkanen vähä hellittäny niin pääsi Unakin lenkille mukaan pitkästä aikaa! Jes, toivottavasti nyt kestäis nää kelit, en halua enää niitä pakkasia!